Calitate | Confort | Diversitate

ArievE a aparut din dorinta de a oferi dansatorilor pantofi de calitate la preturi accesibile. 

Firma si-a inceput activitatea in Ianuarie 2011 si de atunci punem la dispozitia tuturor clientilor nostri o gama variata de produse, de la pantofi la saculeti si perii special pentru intretinere pentru talpi.

Stim ca nu e usor sa “comanzi de pe net”, asa ca, la cerere, clientii pot proba in Bucuresti la sediul firmei, cu o programare telefonica in prealabil, sau la festivalurile si congresele din tara, pana gasesc modelul perfect. 

Accesoriul cel mai important 

De la pas de baza, la piruete si footwork, pantofii de dans te vor ajuta sa te misti mai usor si sa evoluezi mai repede. Odata ce simti diferenta, te vei intreba de ce nu ai facut aceasta investitie mai devreme.

Pantofi de strada Vs. Pantofi de dans

Sa dansezi in pantofi normali de strada nu este gresit si nici interzis in majoritatea locurilor, dar facand asta iti vei ingreuna procesul de invatare si vei avea un mic dezavantaj in cadrul cursurilor si petrecerilor.Asta deoarece niciun pantof de strada nu va fi la fel de confortabil si flexibil ca unul dedicat dansului.

Fata de pantofii de strada, cei de dans au talpa de piele intoarsa, lucru care asigura alunecarea perfecta pentru dans fara sa iti pierzi echilibrul si sa cazi.